Cytat:
Cena/koszt/jakość/trwałość podzespołów. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie oszukujmy się, skoro coś jest tanie to gdzieś tnie się koszty. Ciekawe tylko gdzie.
|
Bardziej chodziło mi o fakt, że świecą podobnie, wiadomo, że fabryczne będą trwalsze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tutaj mój błąd, niewiedziałem, że ten czujnik jest zespolony, wszedzie piszą, że to czujnik deszczu, nie ma ani słowa, że jest tam również czujnik zmierzchu.
Może jednak zdecyduje się na takie rozwiązanie, koszt w sumie niewiele większy, tylko troche więcej roboty z montażem ale za to jest dodatkowy bonus - automatyczne wycieraczki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko tutaj pojawia sie kilka pytań:
1. Czy musi to być czujnik z polifta? Czymś się bedą róznić? Ten z przedlifta może nie działać ?
2. Mam zwykłe lusterko, rozumiem, że też bedę musiał je wymienić na fotochromowe, kwestia samej obudowy
3. Czy zamienniki (skoro już je zamówiłem) będą działać z tym czujnikiem? Czytałem w innym wątku, że czujnik załącza światła mijania, ale czy będzie w stanie wyłączyć nie fabryczne LED-y? albo czy nie pokaże jakiegoś błędy, ze brakuje fabrycznego led-a.
Cytat:
|
Pamiętaj, że jeśli chcesz to zrobić fabrycznie, to potrzebujesz jeszcze włącznika świateł z funkcją Auto...
|
To też bede zamawiał, nie dużo kosztuje.