View Single Post
Stary 24-09-2018, 19:01   #161
SRS
Moderator

Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
Domyślnie Odp: Tabela kodów kolorów lakieru do europejskich wersji samochodów FORD

Cytat:
Napisał Maro03 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kod lakieru to S5. Na portalach aukcyjnych praktycznie nie ma z czego wybierać. Pytanie więc, czy kolor S2 lub S9 bedzie takim samym kolorem? Mój win to WF0UXXGAJU8R15730
6DYEWWA - Sea Grey Metalik
Cytat:
Napisał Pikse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam potrzebuje pomocy w sprawie lakieru .potrzebuję kupić element i oznaczenie jest X6. WF0SXXGBWS7M65046
JAYCWWA - Panther Black Metalik
Cytat:
Napisał erwinC-Max Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy może mi ktoś mi pomóc rozszyfrować kolor lakieru WF0EXXGCDEAU87567
6DVCWWA - Ocean Metalik
Cytat:
Napisał daab Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
WF0PXXGCDP7P54937 na tabliczce jest M8 a nazwa lakieru to Avalon.
8CKEWWA - Avalon
Cytat:
Napisał ADAMROM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proszę o rozkodowanie koloru Focus C-max 2004 rok. Na tabliczce jest Z3. VIN:WF0MXXGCDM4R39987
3DTCWWA - Tonic Metalik
SRS jest offline   Odpowiedź z Cytatem