View Single Post
Stary 25-09-2018, 23:18   #30
Marcin L.
ford::average

Imię: Marcin
Model: Galaxy MK3 FL Titanium
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Tablica rozdzielcza - dziwny znak na wyświetlaczu. Co to jest?

Cytat:
Kolego @Marcin L. Jaki sposób miales na przeprowadzenie kabli do nagrzewnicy ? No chyba ze juz miales to inna bajka
Niestety nie miałem nic, więc zabawy trochę było. Kierowałem się wątkiem który podlinkował kolega Parch powyżej. Jest tam wszystko dokładnie wyjaśnione.
Robiłem to ze 3 lata temu, więc mało już pamiętam. Ale "raczej na pewno" puszczałem przez tę dużą gumę na ścianie grodziowej. Ona jest cieńsza w pewnych miejscach, nie było problemu by się przebić. Dostęp o ile pamiętam też był raczej bezproblemowy.

Cytat:
Napisał Parch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to możesz dołożyć cegiełkę do mojego prywatnego śledztwa, o którym pisałem tu:
Poobserwuję przy okazji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kiedyś obserwowałem z ciekawości, ale nie z tak aptekarską precyzją. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Parch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie musisz nic przebijać. W S-Maxie jest nad tą gumą i nieco w lewo ( patrząc od strony kabiny i BCMi) otwór technologiczny zamknięty gumową zaślepką.
To też jest pewien pomysł. Natomiast zaletą przebijania się przez tę dużą gumę jest to, że nie trzeba dodatkowo robić gumowego zabezpieczenia o którym piszesz.
Marcin L. jest offline   Odpowiedź z Cytatem