Cytat:
|
Kolego @Marcin L. Jaki sposób miales na przeprowadzenie kabli do nagrzewnicy ? No chyba ze juz miales to inna bajka
|
Niestety nie miałem nic, więc zabawy trochę było. Kierowałem się wątkiem który podlinkował kolega Parch powyżej. Jest tam wszystko dokładnie wyjaśnione.
Robiłem to ze 3 lata temu, więc mało już pamiętam. Ale "raczej na pewno" puszczałem przez tę dużą gumę na ścianie grodziowej. Ona jest cieńsza w pewnych miejscach, nie było problemu by się przebić. Dostęp o ile pamiętam też był raczej bezproblemowy.
Cytat:
|
No to możesz dołożyć cegiełkę do mojego prywatnego śledztwa, o którym pisałem tu:
|
Poobserwuję przy okazji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kiedyś obserwowałem z ciekawości, ale nie z tak aptekarską precyzją.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Nie musisz nic przebijać. W S-Maxie jest nad tą gumą i nieco w lewo ( patrząc od strony kabiny i BCMi) otwór technologiczny zamknięty gumową zaślepką.
|
To też jest pewien pomysł. Natomiast zaletą przebijania się przez tę dużą gumę jest to, że nie trzeba dodatkowo robić gumowego zabezpieczenia o którym piszesz.