Zakładanie 316mm zamiast seryjnych 300 jest bez sensu moim zdaniem. Koszta większe niż przy 336, hamowanie słabsze, wygląd też. Jedyny plus, że 16" wejdzie, choć nie wiem jak można lubić jazdę na takim balonie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja w Mondeo założyłem 336mm z XC90 i jestem mega zadowolony. Hamuje to extra, wygląda mega, a po zliczeniu kosztów zakupu i odzyskanej kasy za stare części które zostały jestem kilkanaście złociszy na plusie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak ktoś nie chce dorabiać pierścieni centrujących, to można przecież kupić tarcze z Volvo S80II. Są troszkę droższe i cieńsze (28mm) niż XC90, ale podchodzą p&p
Kumpel montował te przewody w oplocie, cena nawet nie jest zła:
https://allegro.pl/przewody-hamulcow...020294937.html
Tylko ten tył nie jest przemyślany moim zdaniem. W zestawie są 4 przewody - 2 przód i 2 tył. A powinno być 6 sztuk, bo na wysokości baku też jest gumowy odcinek gdzie pracuje zawieszenie.