View Single Post
Stary 01-10-2018, 13:29   #275
emte3
ford::advanced

Imię: Mirek
Model: KUGA ST LINE X AWDi S MAX II
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2020 i 2016
Domyślnie Odp: Nowy Focus 2018 - wyciek zdjęć przed premierą

Pojeździłem dzisiaj troszkę nowym Focus (a może Focusem... choć jak już spolszczamy to po prostu Fokusem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Udało mi się dorwać 1.0 125KM STLine i mówiąc szczerze takie autko mógłbym przygarnąć, gdyby miało służyć jako pojazd miejski.
Na duży plus zasługują fotele, oczywiście porównując je do poprzednika, nagłośnienie B&O całkiem przyjemne, headup wymaga zapewne przyzwyczajenia, bo początkowo mi przeszkadzał w jeździe, ale nie powiem, dość przydatne ustrojstwo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Prowadzenie auta również niezłe, auto dobrze układa się w zakrętach i pewnie prowadzi, kierownica dobrze leży, do tego jest duży zakres jej regulacji.
Obniżając fotel i kierownicę miałem trochę wrażenie jakbym jechał gokartem... no ale pewnie dlatego, że cały weekend jeździłem Smaxem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Trochę irytujące było natomiast brzmienie silnika, miałem odczucie, że mój diesel jest znacznie cichszy.

ps. A i wnętrze jednak znacznie bardziej przestronne i lepiej wykonane niż w poprzednim modelu i za to duży plus
emte3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem