Temat: [C-MAX 2003-2007] 2 foteliki RWF i pasażer
View Single Post
Stary 03-10-2018, 07:40   #6
kruuuf
ford::amateur

Imię: Aneta
Model: skoda
Silnik: 1.2
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: 2 foteliki RWF i pasażer

Nasz fotelik jest 9-25 wiec wiekszy niz safety1, do tego axkid wiec całkiem krowa. Z tego co kojarze "w plecach" w najszerszym miejscu ma ok 45cm. Mocowany jest na isofix a od 18kg na pasy samochodowe, a z przodu na pasy do szyn przedniego fotela i stopka stabilizujaca. Dlatego (wydaje mi sie) uniemozliwia to ewentualne wejscie doroslego pasazera na srodek kanapy nawet jesli zostanie tam miejsce... Z barkami nie ma problemu bo rwfy maja najwiecej szerokosci tam gdzie czlowiek nogi, ale doatac sie tam to chyba przez bagażnik albo przednie fotele :|

Chcialam uniknąć kupowania tak wielkiego czołgu bo jednak więcej jezdzimy po mieście a i budzet na zakup mamy niezbyt wielki (absolutne max 20k na max 12latka w benzynie/gazie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) a na slasku jakos i tak ciezko nawet z tym cmaxem...

Pojechałabym do komisu z fotelikami ale mam tylko jeden, łupinki jeszcze nie kupilismy bo wolalabym ją kupic dopiero po zakupie auta i wtedy kupic odpowiednia.... Ohhhhhhh....

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez kruuuf ; 03-10-2018 o 07:45
kruuuf jest offline   Odpowiedź z Cytatem