Dziekuje mitchelpaul!
Twoja odpowiedz niesamowicie mi pomogła - faktycznie będzie lepiej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Celem podsumowania w jaki sposób będzie mi z tym lepiej pod względem mojego wykorzystania audio.
1. Protokół A2GP - w tej chwili tego nie mam i za każdym razem muszę posiłkować się jackiem z AUX-IN. Mając telefon gdzie nie ma gniazda jack i muszę stosować konwerter cyfrowo-analogowy UBS->jack jest to dosyć uciążliwe. Dodatkowo przez to, że korzystam z AUX-IN telefon nigdy nie wie czy coś odbiera i przez to kiedy przełącza się radio w tryb news lub traffic assist telefon dalej nadaje (w przypadku odsłuchu książek mocno irytujące).
2. Zintegrowany BT/VC - z VC nie korzystam. Dobrze zintegrowane BT mile widziane.
3. Współpraca z Converse+
Jeszcze jedno pytanie:
NX to całkiem sporej powierzchni wyświetlacz, który jest podświetlany LEDowo albo nawet LCD zapewne - czy posiada on tryb nocny? Lub całkowite wyciemnienie?
Jeśli tak to jak to ma się do sterowania klimatyzacją?
Radio Sony np. ma podłączony sygnał od intensywności podświetlenia tablicy rozdzielczej i jasność podświetlenia zmienia się wraz ze zmniejszeniem jasności liczników. Uwielbiam w nocy mieć prawie ciemność w samochodzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.