View Single Post
Stary 05-10-2018, 13:41   #9
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Czym są spowodowane błędy U2100:00-2F i U2101:00-2F?

Ile ten UCDS kosztuje? 150zł. Z Chin obstawiam że będzie mnie kosztować tyle co obiad w pizzerii. Jak tylko odbije się trochę od finansowego dna (bo mam sporo inwestycji w tym miesiącu i pieniądze znikają mi z konta szybciej niż jestem nadążyć za zmianą salda.
Więc na razie zamiast gdziekolwiek jeździć, to poczekam na napływ jakiejś gotówki i sobie sprawię nowy kabelek (przy okazji kombinuje jak tu chipa wgrać bo na token też trzeba się wykosztować). Jeżdżę już długo z tym błędem, więc jeśli nic się nie dzieje, to nie ma co teraz dzisiaj już się śpieszyć żeby to nagle naprawić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ktoś podpowiadał że wystarczy chyba as-built od nowa wgrać i błąd zniknie bo najprawdopodobniej pliczek dla zegarów nie zgadza się wersjami z tym co jest obecnie w BCM. Na ile to prawda, nie byłem w stanie sprawdzić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

update: a ciul.. nie będzie kasy to najwyżej będę głodował kilka dni.
UCDS z Chin zamówiony.
Dostawa gdzieś za miesiąc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez edmun ; 05-10-2018 o 13:46
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem