Cytat:
@ TuneFORCE
czuli jak u mnie akcja trwała max 40 mininut to szału nie ma? Wyglądało to tak : sczytanie komputerem, wjazd na hamowanie przejazd 1 po chwili około 20 minutach wgranie nowej mapy i przejazd nr 2 i koniec. Jak mam to konkretnie rozumieć? Gotowiec czy strojenie? Proszę o wypowiedź również innych kolegów sporo tu nas po tzw. chipie
|
Generalnie wszystko zależy od samochodu, sterownika itd.
Różnie tunerzy podchodzą do tematu. Ja sam na siebie czasami się wściekam, że zmarnowałem kilka godzin na testy, a auto wyjeżdża na 3, czy 4ej korekcie, która wyszła ładnie ale ja chciałem zrobić coś lepiej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wydaje mi się, że te 2-3h to taki optymalny czas na zrobienie DW10C, chyba że totalnie coś nie idzie to nie raz marnowałem cały dzień, a na końcu się okazywało, że filtr paliwa był wymieniany 100 lat wcześniej i to była przyczyna braku efektów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli u Ciebie trwało to 40min to tuner za bardzo się nie wysilił, bo być może Twoje auto nie wymagało korekt itp.
A gdzie chipsy robią w 40min?