Witam wszystkich.
Chciałbym odświeżyć temat zamontowania modułu świateł dziennych. Po przeczytaniu tego wątku, zabrałem się do dzieła. Niestety napotkałem na pierwszy problem, który chciał bym tutaj rozwiązać. Tytułem wstępu, chciałem napomknąć, że auto kupiłem kilka tygodni temu od osoby prywatnej.
- Zdemontowałem lampę, otwieram skrzynkę bezpieczników pod maską, a tam samoróbka. Nie wiem za co odpowiada przekaźnik i tu prosiłbym o komentarz.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Foto 1
Foto 2
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dodatkowo powiem, że światła w trybie auto za dnia są zgaszone.
- Kupiłem przekaźnik SD-2 z funkcją doświetlania otoczenia podczas otwierania drzwi z pilota. Pytanie który kabel daje światło pod lusterka? i czy jest on zlokalizowany w okolicy skrzynki bezpieczników?
Czy ktoś z Was dokładał doświetlenie otoczenia na przednie lampy? U mnie doświetla tylko pod lusterkami. Fajnie by było, gdyby oprócz świateł pod lusterkami świecił się jeszcze przód a jeszcze lepiej jak by tył dodatkowo się świecił.
Reszta fotek