View Single Post
Stary 14-10-2018, 01:07   #72
Tregarth
ford::amateur

Model: V70
Silnik: D5
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: jakie ma wyposażenie i jakie dane techniczne?

Cytat:
Napisał FilipEbR Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nowy Focus ST-Line za 75k
no cóż... ja dostałem propozycję na Trend Edition Business z dodatkami za 92k po rabacie - za około 112k (o ile dostanę tyle rabatu) rozważam Optimę w wersji L z silnikiem 1.6 T-GDI i 180KM w automacie (za który Ford woła 10k w różnicy do wersji z M6... czyli byłoby 102k vs 112k ale nie liczę tego, że półskóry Zaha dostępne są dopiero z Titanium i tam by mi to wyszło jeszcze ekstra 5k czyli byłoby 107k za focusa vs 112k za optimę L z pakietem navi plus zawierającym m.in. H&K z subem czego nadal bym nie miał w focusie... ekstra płatne 1500 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Oczywiście piszę cały czas o wersjach kombi, które tu i tu są chyba o 4k droższe od sedanów (przepraszam skodowiczów, tam to się nazywa nie sedan a limuzyna w czym poprawiają mnie sprzedawcy skody przy każdym kontakcie... to nie sedan, to limuzyna...).

Powoli zaczynam tracić wiarę w sens kupna auta w ogóle. Stare (lub po prostu nie nowe lub używane) są zazwyczaj zajechane przez "Januszy biznesu", co nawet oleju nie wymienią przez 3 lata a potem kupuje się takie auto i kompletnie nie wiadomo skąd pojawiają się problemy w różnych miejscach auta od silnika po uszkodzone wiązki zasilania od zamka klapy bagażnika (tak, miałem to wszystko...). Z kolei nowe wyglądają jak by byłby wynikiem zmowy cenowej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Tregarth ; 14-10-2018 o 01:12
Tregarth jest offline   Odpowiedź z Cytatem