Temat: [Mondeo 2007-2014] Program konfiguracji - ELMconfig
View Single Post
Stary 14-10-2018, 20:40   #2086
Yak
ford::average

Imię: Jarosław
Model: Fiesta ST Line
Silnik: 1.0 EB
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Program konfiguracji - ELMconfig

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ma tylko jedną istotną wadę - nie ma numeracji pozycji na liście CCC.
tedi_k jak się zmianę w konfiguracji robi od święta w swoim samochodzie to idzie tą wadę przeżyć myślę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pytanie brzmi czy FORScanem ogarnę temat składanych elektrycznie lusterek i dołożenia piktogramów od navi na zegarach. Czy jakimś innym darmowym softem, Focccusa sobie zostawiam jako ostateczność bo do najblizszego ASO mam 60 km i laweta by sporo wyszła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak czy inaczej częściej ostatnio do tego używam FORScana niż UCDSa
Jest jakaś darmowa wersja UCDSa do takich pierdółek - zmian map silnika nie mam w planach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i czy na tym sprzęcie on odpali... KLIK
Yak jest offline   Odpowiedź z Cytatem