Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 15-10-2018, 11:43   #914
maciejczek
ford::average

Imię: Maciej
Model: Focus MK3
Silnik: Benzyna
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Cytat:
Napisał Tooopik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam, mam pytanie do wszystkich użytkowników stacji multimedialnych z androidem gdyż sam rozważam zakup, a mianowicie:

- Jak z jakością dźwięku?
- Jak z jakością wykonania?
- Jakie są minusy tych stacji?
- Czy google maps aktualizuje się i działa poprawnie?
- Czy z perspektywy czasu warto zakupić taka stacje ?

Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Perspektywa 2-3 tygodni.
- Jakość dźwięku porównywalna lub odrobinę lepsza niż w ori AHU radio (6 przycisków),
- Wykonanie na prawdę daje radę tym bardziej że mam radio nie 2 dni ale cały panel z nawiewnikami itp., wszystko pasuje,
- mapy google są aktualne w końcu łączą się z internetem by działać

MINUSY:
- włączanie/usypianie. Usypianie startuje w 2 sekundy ale stan ten na pewno może nadwyrężyć akumulator, natomiast wyłączenie powoduje uruchamianie (u mnie z 30 sekund), więc trzeba się do tego przyzwyczaić,
- otwarcie drzwi gdy jesteś w środku przy zgaszonym silniku i radio się wyłącza, lipa dla pasażerów,
- u mnie minus to brak możliwości zmiany koloru diod (mimo dostępnych ustawień) mam czerwony, podczas gdy focus świeci wszystkim w środku na niebiesko,
- kamera cofania (dostałem gratis) - jakość dupy nie urywa.

Ogólnie drugi raz kupiłbym na pewno. GPS, Wifi, BT, kamera cofania, możliwość instalowania apek ze sklepu play (choćby spotify, janosik itp), wizualizacje otwartych drzwi. Po prostu wygoda, a w korku można poczytać co się na świecie dzieje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: u mnie kąt nachylenia ekranu jest za mało pionowy więc gdy słońce świeci słabo widać, gdybym kupował jeszcze raz wybrał bym takie, które oferuje lepszy kąt, a są takie. Ale to typowe dla Focusów mk3.

Ostatnio edytowane przez maciejczek ; 15-10-2018 o 11:46
maciejczek jest offline   Odpowiedź z Cytatem