Re: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki
Hello, im looking for help or any advice with failed Sync3 update.
Car is 2016 Mustang with US Sync 3 with NAV. Version was v1.0, i have done official US update to version v2.2 and then straight to JR3T-14G381-AM v3.0.18093.
But after update i have lost Anroid Auto on Sync. So decided downgrade back to HN1T-14G381-SA v2.2.17011
Left car unatended and now Sync wont boot propertly. It shows mustang logo and then screen becomes black. Only radio is working. I have tryed hard reset, sync test with forscan. As-built data is the same as before updates and forscan is connecting to APIM.
What cause it could be? Maybe i was wrong by downgrading back to 2.2? Is there anything i could do about that. Maybe anything like emergency update or so?
Thanks for help, and sorry for English
Google translate:
Witaj, im szukasz pomocy lub jakiejkolwiek porady z nieudaną aktualizacją Sync3.
Samochód to Mustang 2016 z US Sync 3 z NAV. Wersja była v1.0, zrobiłem oficjalną aktualizację US do wersji v2.2, a następnie prosto do JR3T-14G381-AM v3.0.18093.
Ale po aktualizacji straciłem Anroid Auto w Sync. Zdecydowano więc, że powrócimy do wersji HN1T-14G381-SA v.2.2.17011
Lewy samochód bez nadzoru i teraz Synchronizacja nie będzie dobrze się uruchamiać. Pokazuje logo mustang, a następnie ekran staje się czarny. Działa tylko radio. Próbowałem twardego resetu, testu synchronizacji z forscan. Dane powykonawcze są takie same jak przed aktualizacją, a forscan łączy się z APIM.
Jaka mogła być przyczyna? Może się myliłem, obniżając ocenę do 2.2? Czy mogę coś z tym zrobić? Może coś takiego jak aktualizacja awaryjna?
Dzięki za pomoc i przepraszam za angielski
|