Temat: [Focus 2004-2008] Zmiana szyby przedniej na podgrzewaną
View Single Post
Stary 17-10-2018, 10:48   #10
hindus
ford::expert

Imię: Marek
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Zmiana szyby przedniej na podgrzewaną

Jeden ze sprzedawców u których kupiłem spryski wcześniej w końcu odkopał działającą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gdyby ten nie dał rady to dzwoniłbym do Ciebie po Twoją wiązkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dowiedziałem się od Ciebie że masz sprawne jak już trzeci komplet miałem zamówiony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale spoko, pierwszy sprzedawca po drugim komplecie oddał kasę bez konieczności zwrotu (w sumie na co mu niesprawne spryski), drugi też bez problemu, a trzeci poczuł się zobowiązany do znalezienia działających i po pierwszej nieudanej próbie końcu dosłał na swój koszt sprawne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Więc w sumie zmieściłem się w 40 zł + czas na odesłanie.

Ogólnie zamówiłem też z Ali termostaty które mają się załączać poniżej 0oC, zobaczymy czy działają, jeśli tak to wpinam je w instalację. Zamówiłem kilka, będę mógł rozprowadzić po zainteresowanych.

Ostatnio edytowane przez hindus ; 17-10-2018 o 11:24
hindus jest offline   Odpowiedź z Cytatem