Cytat:
|
Chyba ty żartujesz. Twierdzisz że @TuneFORCE kłamie pisząc że DW10C powinno się stroić na hamowni 2-3 godziny?
|
gdyby TuneFORCE potrzebował naprawdę 2-3h na dw10c, to bym mu powiedział, zmień zawód
sam robię wszystko, od początku do końca, pomiary, wgrywanie itd. nie ma tu zwłoki na kontakt z pracownikami, przekazywanie sugestii itp. dlatego działa wszystko jak należy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
opowieści w tym poście, po prostu mnie śmieszą, wiem co robię, wiem jak te silniki robić, aby pracowały prawidłowo, reszta to "marketingowy bełkot"
jeśli powiedziałem, ze tak jest dobrze, to tak jest, a z g... bata nie ukręcisz
można dowalić czasem wtrysku, turbo wstanie trochę wcześniej, lekkie dodanie gazu, spowoduje nagłą reakcję silnika...ale to jest właśnie najprostszy i najbardziej błędny sposób (powielany nagminnie) chiptuningu, powodujący większość usterek silnika i ukł. napędowego
a teraz możecie dalej skrobać swoje teorie spiskowe itd.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.