View Single Post
Stary 18-10-2018, 13:56   #19
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Czym są spowodowane błędy U2100:00-2F i U2101:00-2F?

@lukaszooo byłbyś w stanie kiedyś się ze mną zgrać na WhatsAppie albo jakoś inaczej?
Przyszedł mi ten chiński UCDS.
Już udało mi się na radzieckim forum tego oryginalnego doczytać trochę i ogarnąć na tyle temat, żeby wiedzieć że oczywiście mam chińską "podróbkę" podróbki, bo jakby nie patrząc, UCDS wygląda mi jak radziecka podróbka ICDS'a ale że ruscy nie lubią jak im Chińczycy kradną pomysły, to już wprowadzili ograniczenia i jak tylko zaktualizuje oprogramowanie UCDSa do najnowszej wersji, to uwali mi to kabel/interfejs, więc zostanę przy wersji 1.2-1.5 która przyszła na chińskiej płycie dołączonej do kabla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mówiąc inaczej, ruscy przerobili ICDs na UCDSa, chińczycy skopiowali UCDSa a że ruskim to nie pasuje, to je uwalają nowszym oprogramowaniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale, o ile kabelek będzie mi działał z Forscanem przez J2534 (tak wiem, że prawdopodobnie będę musiał dll pokopiować pomiędzy folderami) to i tak będzie dla mnie lepszym rozwiązaniem, niż korzystanie z mojego kabelka ELM327 z przełącznikiem (który sam dorabiałem) bo mój ELM327 niedługo po prostu rozpadnie się w nicość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale chciałbym Cię po prostu zapytać kilka rzeczy.
Miałbyś kiedyś chwilkę czasu?

Przy okazji, już za 2 tygodnie jadę do ASO, pewnie i tak zrobią aktualizację PCM, więc na razie i tak nic u siebie nie zmieniam.

Ostatnio edytowane przez edmun ; 18-10-2018 o 14:03
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem