Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie felgi i opony
View Single Post
Stary 19-10-2018, 16:10   #864
tutrus
ford::advanced

Imię: Arkadiusz
Model: S-Max
Silnik: 2.2 Tdci 200ps
Rocznik: 2011
Domyślnie

Cytat:
Napisał elvis52 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to zrobiłeś porównanie do królowych lawet Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szukaj u siebie bo masz coś spierniczone, u mnie chodzi leciutko
Mam nadzieję że miałeś chociaż jedno z wymienionych przeze mnie aut, śmiem wątpić a jak tak to napisz co masz do np. Citroena, pewnie pijesz do renowki tylko ja złego słowa na ESPACE IV nie powiem.... Może i mam coś skopane pytałem już na forum o wspomaganie. Mam na pompie mechanicznej nie elektrycznej....

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

Cytat:
Napisał woro_woro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Są tacy, co twierdzą, że więcej na auto patrzy się od środka, ale ja trzymam swoje na podjeździe więc ma cieszyć oko z zewnątrz. Nic więcej do rozumienia tu nie ma.
Na 20" S-Max @latar -a z listwami z pakietu individual wygląda po prostu kozacko. Może i komfort ucierpiał, ale pewnie i tak w większości jeździ sam, a te kilka wyjazdów w roku rodzinka wytrzyma. Za to kierownik jaki zadowolony...
Brawo, czytasz w moich myślach.....

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez Speedo ; 20-10-2018 o 20:29
tutrus jest offline   Odpowiedź z Cytatem