Cytat:
|
Przecież cennik 190 KM AWD jak i innych z nowej serii masz już dawno na stronie forda jak i u dealerów.
Ja np. teraz jeżdżę 5-letnim land roverem który występuje tylko w awd i odpuściłem ten napęd w nowym s-maxie bo szczerze to w wersji fordowskiej jak i tej wcale nie lepszej z tiguana nie jest mi potrzebny, na śniegu to może i owszem ale w każdym innych warunkach są to są pseudowersje 4x4 :-) Prowadzenia Tiguana do S-Max-a proszę nie porównuj bo to dwie bajki jednak.
Odpuściłem także vignale ponieważ na moje 199cm skórzane fotele są za małe, w materiale mam wyrażnie więcej miejsca, dziwne ale prawdziwe, trochę szkoda bo na vignale dostałem taki rabat że cena była prawie taka sama jak za titanium ....
|
Faktycznie nie wchodziłem w cennik na stronie a jedynie konfigurator w którym dalej stare wersje 180 i 210KM.
W cenniku jest Ecoblue 240KM - tylko martwi mnie jego 450NM - nie powinien mieć 500NM ?
źle wyraziłem się wcześniej - chciałbym przejechać się najpierw wersją 240KM a8 później 190KM i porównać wrażenia, dopiero myśleć o zamówieniu.
dla mnie ten pseudo napęd AWD będzie wystarczający, gdyż lasów nim rozjeżdżać nie będę, za to jak zaciągnę przyczepę 1700kg gdzieś na bezdroża na południu Europy to napęd na przód braknie aby ruszyć na stromym, piaszczystym / żwirowym terenie.