Wątpić ludzka rzecz, a ja zawsze podkreślam, że wyrażam poglądy według swojej wiedzy na dany moment. A potem się uczę...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@
cantaloop
Fiesta z 18.09.2018 ze standardowym Sync 3.3...
Cytat:
Podjechałem dziś do znajomych którzy kupili świeżego Forda Explorera 09/2018 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Autko wyposażone w nowe SYNC3 USA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Wszystko poszło gładko i już jest EU Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Zniknął mój komentarz (i parę jeszcze...) do "wiekopomnego", "treściwego" i "odkrywczego" postu kolegi Tomka... A ów post się ostał....
Odetchnąłem z podziwem dla ciężkiej pracy moderatora... Tyle by forum straciło bez tego postu...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.