ST moim zdaniem nie odróżnia się od ST-Line.
To na minus. Już MK3FL ST-Line przynajmniej można było rozróżnić od ST, a MK4 tak za mało różnic. Co do wyglądu i i30.. Dziwię się że tego nie widzisz.
Wczoraj po raz kolejny trafiłem na drodze na nowego Focusa to 2x się obracałem aby się upewnić że to nie Fiesta. A z racji że się obracałem żeby się upewnić świadczy potężnie o tym, że jest za mało odznaczające się, żeby można było z daleka wiedzieć że jedzie Focus.
Mówiąc inaczej. Z naprawdę dużej odległości jestem w stanie Ci powiedzieć czy jedzie Mondeo, Fiesta, Kuga czy Edge. Nawet pomijając różnice w wielkości pojazdów i patrząc tylko na front auta. A widząc Focusa z naprzeciwka, nie widzę tego auta.
Nie wpada w oko. W ogóle. Mijam go i dopiero dociera info że "o... to chyba był nowy Focus".
I chyba nawet w tym wątku (albo w innym) ktoś podrzucił porównania do innych marek/modeli.
Dla mnie to auto za bardzo wygląda jak inne.
Każda generacja Focusa moim zdaniem odznaczała się na drodzę na tyle, że nie sposób było ich pomylić z innymi markami. A najnowszy model jest zlepkiem stylistyki z tylu innych pojazdów, że jest zbyt nijaki.
Tak.. kolor desert blue i ST-Line wygląda ładnie, ale żeby lubić nowy model tylko w jednej kolorystyce?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To nie MK2RS w zieleni żeby móc być "odmiennym".
To nie MK3RS w Nitrous Blue które nie jest aż tak piękne jak zieleń MK2RS, ale wciąż się odznacza.