Cytat:
|
Bylem na wycieczce w Poznaniu w TuneForce. Strojenie trwało kilka godzin, wykresy otrzymałem dwa, ALE w trakcie strojenia (było sporo przejazdów, ile nie wiem bo znudziło mi się liczenie). Obserwowałem wyniki kilku przejazdów na hamowni i widziałem różne ich wyniki, nim powstał ten finalny, optymalny.
Focus zmienił się całkowicie - jazda nim to mega przyjemność - z chipem dopiero przejechałem 18 kkm.. w drugim samochodzie mam chipa od ponad 70 kkm i poza padniętym czujnikiem ciśnienia doładowania za 250 złotych, nie było żadnych kłopotów z silnikiem czy turbo (czujnik padł przy 150 kkm).
Nie obawiam się chipowania i osobiście uważam, że warto choć trzeba przestrzegać kilku zasad, aby długo cieszyć się bezawaryjnym pojazdem
|
Dokładnie. Aby coś zrobić dobrze to trzeba się chwile nad tym pochylić i trochę popracować, a nie wgrać gotowca i powiedzieć klientowi nara
Cytat:
U Grzesia Stroisza też przynajmniej 3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Radzę Ci edytować ten tekst do wieczora(19:00) i mnie nie pomawiać publicznie jeśli nie chcesz się spotkać w sądzie.