View Single Post
Stary 30-10-2018, 15:25   #134
TuneFORCE
ford::professional

Imię: Grzegorz
Model: Focus RS
Silnik: 2.3EB
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: jak prawidłowo powinien być wykonany chip tuning

Cytat:
Napisał Waldemarros Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bylem na wycieczce w Poznaniu w TuneForce. Strojenie trwało kilka godzin, wykresy otrzymałem dwa, ALE w trakcie strojenia (było sporo przejazdów, ile nie wiem bo znudziło mi się liczenie). Obserwowałem wyniki kilku przejazdów na hamowni i widziałem różne ich wyniki, nim powstał ten finalny, optymalny.
Focus zmienił się całkowicie - jazda nim to mega przyjemność - z chipem dopiero przejechałem 18 kkm.. w drugim samochodzie mam chipa od ponad 70 kkm i poza padniętym czujnikiem ciśnienia doładowania za 250 złotych, nie było żadnych kłopotów z silnikiem czy turbo (czujnik padł przy 150 kkm).

Nie obawiam się chipowania i osobiście uważam, że warto choć trzeba przestrzegać kilku zasad, aby długo cieszyć się bezawaryjnym pojazdem
Dokładnie. Aby coś zrobić dobrze to trzeba się chwile nad tym pochylić i trochę popracować, a nie wgrać gotowca i powiedzieć klientowi nara

Cytat:
Napisał latar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U Grzesia Stroisza też przynajmniej 3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Radzę Ci edytować ten tekst do wieczora(19:00) i mnie nie pomawiać publicznie jeśli nie chcesz się spotkać w sądzie.

Ostatnio edytowane przez TuneFORCE ; 30-10-2018 o 15:43
TuneFORCE jest offline   Odpowiedź z Cytatem