View Single Post
Stary 31-10-2018, 08:12   #153
heko
FCP TUNER

Imię: Grzegorz
Model: Edge
Silnik: 2.0tdci 235KM 500Nm
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: jak prawidłowo powinien być wykonany chip tuning

Cytat:
Czyli powinienem jechać do innego warsztatu zrobić poprawny chip i fakturę wystawić na heko bo przeciaz ja już zapłaciłem za poprawne wykonanie chipa. Wybierając heko bazowałem na opinii a tu niestety opinia poszła w......Bo przecież jak pojadę na poprawkę zaś dostanę gotowca i zaś będzie to wręcz szkodliwe dla silnika.
Czy Ty naprawdę nie umiesz czytać?
Porównujesz wgrywanie na ulicy gotowców niewiadomo skąd, do mojej pracy?

"zrobić poprawny chip"
"Bo przecież jak pojadę na poprawkę zaś dostanę gotowca i zaś będzie to wręcz szkodliwe dla silnika"

o czym Ty gadasz?
Jak znów przyjedziesz i dostaniesz gotowca?
Co ma być szkodliwe dla silnika?

xxx x pisałem, nie wgrywam do każdego auta, tej samej kalibracji i tego samego chipa, każde auto testuję na hamowni, robię na bazie programu fabrycznego, odczytanego z danego egzemplarza i wypuszczam go na bezpiecznych parametrach

Cytat:
Wybierając heko bazowałem na opinii
skoro bazowałeś na opinii, to myślisz skąd one się wzięły, sam se je napisałem?... czy to 10 lat, tysiące godzin na spędzone na hamowni i setki zadowolonych klientów potwierdziło?

właśnie te setki Fordów u mnie na hamowni, spowodowały że mam w tym mega doświadczenie i prawie na "węch" potrafię określić, co jest dla danej sztuki, prawidłowe, czy nie

Osobiście jest mi to obojętne, gdzie pojedziesz i co zrobisz ze swoim autem, pisaliśmy, przyjedź kiedy Ci pasuje, będziemy testować, kombinować, sprawdzać... zrobisz jak będziesz chciał, u mnie gwarancja słowna na 2 lata (teoretycznie 2, bo sporo klientów po znacznie dłuższym czasie otrzymywała pomoc) , jest więcej warta, niż papierowy pic

https://www.facebook.com/GCSTuning
FF3 RS 2.3EB 440+KM 600NM
Edge 2.0tdci 235KM 500Nm
Stinger 3.3 500KM 750N
https://www.facebook.com/GCSCARSKRAKOW
heko jest offline   Odpowiedź z Cytatem