Cytat:
|
Czyli powinienem jechać do innego warsztatu zrobić poprawny chip i fakturę wystawić na heko bo przeciaz ja już zapłaciłem za poprawne wykonanie chipa. Wybierając heko bazowałem na opinii a tu niestety opinia poszła w......Bo przecież jak pojadę na poprawkę zaś dostanę gotowca i zaś będzie to wręcz szkodliwe dla silnika.
|
Czy Ty naprawdę nie umiesz czytać?
Porównujesz wgrywanie na ulicy gotowców niewiadomo skąd, do mojej pracy?
"zrobić poprawny chip"
"Bo przecież jak pojadę na poprawkę zaś dostanę gotowca i zaś będzie to wręcz szkodliwe dla silnika"
o czym Ty gadasz?
Jak znów przyjedziesz i dostaniesz gotowca?
Co ma być szkodliwe dla silnika?
xxx x pisałem, nie wgrywam do każdego auta, tej samej kalibracji i tego samego chipa, każde auto testuję na hamowni, robię na bazie programu fabrycznego, odczytanego z danego egzemplarza i wypuszczam go na bezpiecznych parametrach
Cytat:
|
Wybierając heko bazowałem na opinii
|
skoro bazowałeś na opinii, to myślisz skąd one się wzięły, sam se je napisałem?... czy to 10 lat, tysiące godzin na spędzone na hamowni i setki zadowolonych klientów potwierdziło?
właśnie te setki Fordów u mnie na hamowni, spowodowały że mam w tym mega doświadczenie i prawie na "węch" potrafię określić, co jest dla danej sztuki, prawidłowe, czy nie
Osobiście jest mi to obojętne, gdzie pojedziesz i co zrobisz ze swoim autem, pisaliśmy, przyjedź kiedy Ci pasuje, będziemy testować, kombinować, sprawdzać... zrobisz jak będziesz chciał, u mnie gwarancja słowna na 2 lata (teoretycznie 2, bo sporo klientów po znacznie dłuższym czasie otrzymywała pomoc) , jest więcej warta, niż papierowy pic