Witam Panowie,
pozwolę sobie odkopać wątek, gdyż mam podobny problem.
Pacjent Focus 2005, kupiony z drugiej ręki, bez poduszek (tylko kierowcy). Sukcesywnie dokładam mu poduchy, póki co uporałem się ze wszystkimi oprócz kurtyn, bo trochę nie mam ochoty ściągać podsufitki. Chciałem uruchomić to co już założyłem, wyłączając kurtyny. Nie znam historii, nie wiem czy RCM nie był wymieniany. Print screeny robiłem, backup konfiguracji, pobierałem również konfigurację as-built (konfiguracja as-built była taka sama jak ta którą zastałem), za każdym razem zostaje błąd konfiguracji. Poniżej Print-screeny:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co ciekawe gdy próbuję usunąć crash record to wyskakuje taki komunikat i nadal crash count zostaje na 1:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli moduł RCM był wymieniany to czy musi on być zaprogramowany do konkretnego samochodu?