View Single Post
Stary 05-11-2018, 07:38   #15
szary57
ford::beginner

Imię: Maciej
Model: Mondeo MKV
Silnik: Diesel 2.0 180 KM
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Oryginalne części

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To jest słaba metoda, bo klocki i tarcze "oryginalne" pochodzą od różnych producentów w różnych okresach czasu. Na przykład, to ze zdjęcia wyżej to zapewne klocki galfer, a tarcze jurid. A kilka lat temu umowa mogła byc podpisana z innym dostawcą. A marżę za to płacicie cały czas taką samą i nawet nie wiecie co za to dostajecie.

Nigdy ta oczywista wiedza do powszechnej świadomości nie dotrze...

:-)
Cóż...ja zakupiłem ( tak jak napisałem ) klocki hamulcowe Ford - kpl. przód 1747043, a zarówno "stare" jak i "nowe" były to JURID ( było na jednych i na drugich logo Jurid, wyglądały identycznie, różniły sie tylko dwoma cyframi - mam na myśli ściągniete "stare " klocki ). Nie sądzę, aby na klockach inny producent posługiwał się logiem Jurid. Życie zweryfikuje, czy będą tak samo trwałe jak poprzednie ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Autor wątku zakupił klocki Motorcraft

Bump:
Cytat:
Napisał Tomi1000 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba jednak nie zmienił. W opisie wciąż jak byk że Premium...
troszke zmienił, było w tytule:

Pióra wycieraczek przód Ford Mondeo Mk4 1537084

jest

Pióra wycieraczek przód Ford Mondeo Mk4 2120705

dodał również :

Pióra o numerze 1537084 zostały zastąpione nowymi piórami o numerze 2120705.
Został również zmieniony wygląd opakowania. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez szary57 ; 05-11-2018 o 07:46
szary57 jest offline   Odpowiedź z Cytatem