Cytat:
|
Przejechałem chyba 10km pojawił się napis "błąd czujników ciśnienia serwis". Po zgaszeniu i zapaleniu auta ten sam błąd. Na drugi dzień odpalam auto błędu nie ma... Zrobiłem kalibrację ciśnienia z komputera pojeździłem i już się komunikat nie pojawił czy to normalne ??? Jak to ustrojstwo powinno działać w mk3 ?
|
powiem tak , mam tak samo , zimowe stalówki bez czujników ale często jadę w trasę i wtedy po około 12 km wyswietla się ten komunikat , po skasowaniu i następnych około 12 km ponownie , i tak w koło Macieju
wracam do domu , wstawiam auto do garażu z komunikatem na wyświetlaczu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - obok
letnich kół z czujnikami które grzecznie czekają w garażu na sezon letni
rano wyjeżdżam z garażu - błędu nie ma , jak krążę parę dni po mieście po kilka kilometrów wokół komina - błąd się w ogóle nie pojawia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko wyjadę w trasę - i od nowa po 12 km wyskakuje
nie wiem czy on widzi w jakiś sposób te czujniki do jakiejś odległości ???
jak tak to kupię sobie 1 czujnik , wsadzę do auta w podłokietnik , skalibruję i powinno być ok
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.