Ja robię przebiegi rzędu 3-10 km i spalanie mam w okolicach 9,5-10,5. Zwykła jazda bez szaleństw. Moja żona, która poprzednim autem na tych "trasach" potrafiła zejść o 1-2l względem mnie, tutaj robi dokładnie te same wartości. Wszystko zależy od tego jak i gdzie się jedzie. Mieszkam w ścisłym centrum i wyjeżdżam lekko poza nie. Nie widzę w moim przypadku możliwości zejścia poniżej 9l w mieście. Chyba, że będę latał z jednego końca miejscowości na drugi trasami przelotowymi. Auto swoją temperaturę osiąga po około 2-4km
Natomiast wyjazd z centrum kilkadziesiąt kilometrów za miasto i powrót, na ciekawej trasie z serpentynami i możliwością rozpędzenia się do wysokich prędkości kończyło się spalaniem 6,3 więc uważam, że z autem wszystko jest ok
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do Zachara to nigdy nie rozumiałem jego fenomenu. Na siłę próbuje pokazać jaki to nie jest fajny, a jego słaby poziom najlepiej pokazują filmy z udziałem aut widzów.