Odnośnie bi-led koito. Również od września posiadam ten zestaw, przy okazji wyjazdu w góry podjechalem do kolegi
@
marco102
i zamontowal mi wszystko w ciągu 40 minut. Po powrocie podjechalem na stację diagnostyczną w celu ustawienia świateł i wyjechałem już w pełni zadowolony. No ale podczas jazdy wieczorem moje zadowolenie uciekło, bo świeciły dokładnie tak jak ksenon, na taką samą odległość. Przed zmianą zrobiłem w ciemnościach zdjęcie jak świeci ksenon A później już jak świeci koito. I faktycznie nie było żadnej różnicy. Następnego dnia na ta samą stację i mówię że coś nie gra, on sprawdza i mówi że ma idealnie ustawione. Jako że to znajomy to można powiedzieć, że wymusilem na nim żeby podkręcił mi je wyżej no i dopiero wtedy zobaczyłem różnice jeśli chodzi o zasięg świecenia. Dodam że nikt nie macha mi "dlugimi" jako że miałbym kogoś oślepiać. Dziwi mnie trochę dlaczego tak się zadziało, skoro dwa razy twierdził że ma ustawione idealnie. A na inną stację trochę boję się jechać, bo stwierdzi może że jednak mam za wysoko i mi je opuści... dziwna sprawa ogólnie, ale obecny efekt w pełni zadowalający, wart tych pieniędzy.