Cytat:
|
Panowie to radio o którym mówicie jeśli dobrze widze to ma 2 GB RAM i 16 Gb pamięci....zadowala Was to? Wiele osób tu pisze o tym że to troche za mało z perspektywy np dwóch lat. Mi natomiast sprzedawca sam sugerował żebym bardziej pomyślał o mocniejszym jeśli kupuje radio na więcej niż 2-3 lata.
|
Nie nastawialbym się że ten sprzęt tyle popracuje, ale wszytsko jest możliwe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wg filmików na YT, nie zauważyłem większej różnicy w prędkości działania. Chyba że ktoś używa na raz 20 aplikacji i ma w tle FB, Janosika, IGo, 2x podgląd kamerki itd. Jak weźmiesz 8 core to spokojnie starczy na 2 lata, bo co niby miało by się zmienić. Mapy Google nagle zaczną zjadać 1.5GB pamięci?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z drugiej strony modele 4gb są juz na tyle tanie i maja już dopracowany soft że w zasadzie nic nie przemawia już za modelami PX3/2Gb i klonami. Są jeszcze modele 10", narazie jedyne sensowne tylko od Ownice.
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka