View Single Post
Stary 16-11-2018, 20:51   #94
seal2000
ford::beginner

Model: Focus MK3 FL
Silnik: 1.6 105KM
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Ford Focus MK2 ( kilka pytań )

Cytat:
Napisał Tomek1990 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli el. szyby z tyłu w fordzie były montowane dopiero od 2010 roku i jest to rarytas który ciężko trafić ? Pytam na przyszłość.
Od 2018 roku są standardem w każdej wersji (nawet najbiedniejszej), wcześniej można je było mieć w pakiecie lub droższej wersji

Cytat:
Napisał Tomek1990 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do licznika ciężko wymienić go na ten ładniejszy ? Bo przyznam , że nawet jakbym tego forda kupił to pierwsze co to licznik do wymiany na ten " nowszy " pod względem wyglądu i kierownica. Zmiana zegarów wiążę się z jakimś przerabianiem ? sporym grzebaniem ?
Ja mam też MK2, na początku też mnie nie zachwyciły zegary i kierownica i myślałem nad zmianą zwłaszcza na kierownice skórzaną ale z czasem przyzwyczaiłem się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i nie zwracam na to uwagi - kierownica się kręci, zegary wskazują co mają wskazywać.

P.S. Osobiście ja bym wszystkie sprowadzane odpuścił.
seal2000 jest offline   Odpowiedź z Cytatem