View Single Post
Stary 16-11-2018, 21:12   #439
Redziu
ford::beginner

Imię: Dawid
Model: MK 4
Silnik: 1.5 EB 182KM
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Nowy Focus 2018 - wyciek zdjęć przed premierą

Cytat:
Napisał zombie6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie róbcie sobie krzywdy i nie wkładajcie 18" !
- gorsze osiągi - przyspieszenie i trudności z osiąganiem v.max
- wyższe zużycie paliwa - ok. 0,5-1l na 100 km
- gorszy komfort - wyraźnie
Wygląd to nie wszystko !!!!!
Powiem tak.. mi sie moje 18 mega podobaja i auto wyglada dla mnie super to ze pali 0.5l wiecej mam gleboko w dupie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Osiagi nawet jesli pogarsza to tez mam to w dupie bo to nie rajdowka na tor gdzie każde 0.1 sekundy robi roznice Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co do komfortu nie czuje zeby go nie bylo. A promien skretu to moga sobie bez urazy kobiety mierzyc bo ja zawroce wszedzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał marcin'ek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Otoz to, np. taki VW [emoji16]

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
polac mu ! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Redziu jest offline   Odpowiedź z Cytatem