View Single Post
Stary 17-11-2018, 16:14   #102
Tomek1990
ford::amateur

Imię: Tomek
Model: Brak
Silnik: Brak
Rocznik: Brak
Domyślnie Odp: Ford Focus MK2 ( kilka pytań )

Ford kupiony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na stacji diagnostycznej zero problemów. Nowe amortyzatory , klocki i tarcze w b.dobrym stanie. Ręczny trzyma. Klima działa. Malowany zderzak przód. Reszta super. Blacharka....buda praktycznie bez rdzy. Jedynie dwie zaprawki . Podwozie. Tutaj już niestety trochę nalotu rudej jest ale to najbardziej na tylnej belce ( taka mega gruba blacha ) i to nie dziury a nalot rdzy. Będę to czyścić i malować . Mam nadzieję , że nie zgnije w dwa lata.

Przyspieszenie ok. Skrzynia super. Środek bez najmniejszej rysy. Wszystko wskazuje , że przebieg faktycznie 135 tys . Podstawowe wyposażenie ale zrobiłem tym autem już 60km i przywykłem faktycznie do tych zegarów. Ktoś pisał , że audio do dupy. O dziwo gra lepiej niż w kumpla B6 ale może coś zmienione. Jak coś pytajcie.

Opony zimowe jak nowe i letnie z b.dobrym bieżnikiem . Cena 18900 zł . 2010 rok + ponad pół baku paliwa.

Ale co do zegarów. Czy można wstawić nowsze ? Trzeba coś programować , przerabiać ?

Ostatnio edytowane przez Tomek1990 ; 17-11-2018 o 16:18
Tomek1990 jest offline   Odpowiedź z Cytatem