View Single Post
Stary 18-11-2018, 13:18   #115
Mik3
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Focus Mk2 Turnier FX Gold
Silnik: 1.6 Ti-VCT
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Ford Focus MK2 ( kilka pytań )

Cytat:
Napisał Tomek1990 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W każdym razie do miasta mi bardzo pasuje i cieszę się dopiero teraz , że nie kupiłem accorda z 2.4 benzyna bo też miałem na widelcu.
A co nie pasowało w Accord VII 2.4? Świetne auto z dobrym silnikiem. Osobiście wolałbym od każdego Focusa II (no może z wyjątkiem ST\RS). Taka ciekawostka odnośnie komputera pokładowego - Accord przed liftem nie posiada, a to segment D debiutujący w 2002 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Laguna to przecież segment wyżej niż focus. Ale bogatszy komputerek ma nawet fabia/ibiza/polo z tych lat (a nawet starsze).

Chce mi się być, bo zawsze jest cień szansy, że kogoś zdejmę ze złej drogi. Niestety, z tobą mi się nie udało.
Myślę, że w opozycji do przeważającej części mniej lub bardziej ale jednak zadowolonych użytkowników Fordów Twoje radykalne poglądy odnoszą skutek odwrotny od zamierzonego. Tobie się wydaje, że niesiesz pomoc, ale w swoim zacietrzewieniu narażasz się na co najmniej uśmiech politowania. Nie szkoda energii?
Mik3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem