Temat: [Fiesta 2008-2012] co oznaczają kontrolki na zegarach ?
View Single Post
Stary 18-11-2018, 14:24   #1
pawelmisiek
ford::average

Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
Domyślnie co oznaczają kontrolki na zegarach ?

Witam , zakupiłem zonie forda fieste z 2011 roku , 1.6eco 95km diesel . Mam pytanie co do kontrolek które zaznaczyłem na zdjęciu . Czy ktoś może odpowiedzieć jeśli chodzi o tą kontrolke z wydechem ? Wnioskuje że to jest od dpf i pytanie czy jak ona się zaswieci tzn. że dpf się wypala i trzeba jeździć aż zgasnie?
Druga kontrolka to z kierownicą to wnioskuje że chodzi o wspomaganie , ale gdy załącza zapłon to oczywiście palą się wszystkie , ale inne gasna , a ta świeci aż nie odpale samochody , tak ma być czy już trzeba by sprawdzić coś ze wspomaganiem ?
I 3 kontrolka to koło zebate od czego jest ?
Pytam ponieważ ciężko znaleźć jakiś opis na Internecie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pytanko też jak z tymi silnikami Eco ? Wiadomo jak to z kobietami , spodobało się i kup kup , nie powiem bardzo ładna autko ale nie dała mi czasu sprawdzić informacji o tych silnikach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Będę wdzięczny za odpowiedź . Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
pawelmisiek jest offline   Odpowiedź z Cytatem