Odp: Ford Focus MK2 ( kilka pytań )
Ja już naprawdę ostatni raz piszę na ten temat. Czepiasz się zaprojektowania focusa . Spójrz na inne marki gdzie wymiana przedniej żarówki wiąże się z rozkładaniem przodu auta a takie są. W renault megane ( tym prawie najnowszym ) wymiana żarówki to tragedia. To samo tyczy się innych marek. Każda ma wady i zalety. Serio chyba za wszelką cenę chcesz tutaj prowokować innych do pisania z Tobą. Ja nie dam się w to wciągnąć .
Napisz mi tylko jakie auto Twoim zdaniem nie ma wad ? Napisz mi . A powiedz mi czym Ty jeździsz ? Dokładnie model , silnik auta i rok produkcji ? Sam z ciekawości prześwietlę opinie na temat Twojego samochodu. Skoda , Audi , BMW ? Chyba nie muszę pisać , że taka marka jak VW , BMW miała wtopę totalną z kilkoma silnikami i wady fabryczne ? Ludzie te silniki przeklinali. Czym jeździsz ? Chętnie poczytam opinie na temat Twojego auta i je tutaj wstawię . Może strach napisać ?
Poczytaj sobie o renault talisman który nowy z full opcją kosztuje grubo ponad 100 tysięcy złotych. Auto strasznie nieudane a segment premium i tak zwana " limuzyna " . Wydaje mi się , że każdą inną markę chwalisz byle nie Forda. Tak się składa , że mój kuzyn ma talismana którego kupił nowego w salonie . Dla mnie auto marzeń a dla niego po kilku miesiącach przekleństwo bo jak nowe auto po 2 miesiącach mogło stać w serwisie ?
Następny przykład. Seat Leon . Kolega kupił nowego z salonu. Wersja taka pośrednia czyli nie golas ani full wypas. Po zimie zaczęło skrzypieć zawieszenie , dziwne odgłosy . Przestało działać audio w aucie i elektronika zaczęła wariować. O dziwo auto dobre opinie a on już zły chodzi bo nowe auto a non stop jakieś akcje serwisowe i najlepsze jest to , że po dzień dzisiejszy walczy z dziwnymi skrzypieniami z tylnego zawieszenia a wszystko ok na przeglądzie . Auto nie kosztowało mało bo leon się ceni.
Takich przykładów mogę wymienić sporo ale Ty i Twoje auto jesteście najlepsi i zapewne marka którą Ty jeździsz jest wspaniała i bez najmniejszej wady. Ino tylko lać olej i jeździć.
Ostatnio edytowane przez Tomek1990 ; 18-11-2018 o 16:02
|