Odp: Ford Focus MK2 ( kilka pytań )
Powinieneś cieszyć się z samochodu który kupiłeś, a nie teraz cały czas się zastanawiasz czy nie kupiles badziewia. Focus nie jest idealny, ale będziesz z niego zadowolony.
Kolega weuek lubi sam sobie robic przy samochodzie dlatego tak narzeka. Bo filtr się ciężko wymienia, po nie ma osłony tarcz, bo jest półeczka na rdzę, bo spryskiwacz na masce, bo nadkola szmaciane itp. Ilu znasz ludzi którzy normalnie podczas użytkowania zwracają uwagę na takie rzeczy? Bo ja nie znam nikogo. U siebie wiem ze jest coś takiego właśnie z forum. I na wszystko mam jedna odpowiedz która brzmi: „ no i?”. Naprawiam samochód na bieżąco, lubię jak wszystko działa, ale nie zaglądam po katach i nie szukam dziury w całym. Nie obchodzi mnie to ze czegoś gdzieś nie ma, a w innym samochodzie to jest. Ma byc sprawny i ma jeździć. To jest tylko samochód, a niektórzy o tym zapominają. Dziś go masz, jutro możesz już nie mieć, wiec po co zawracać sobie gitarę takimi pierdołami.
A z ciekawości to powiedz, co ci się tak podoba w VW, Audi i Seacie ze byś je chciał? Co je wyróżnia dla takiego zwykłego użytkownika który samochodem poprostu jeździ?
|