W skrócie mówiąc . Nie chce mi się dalej dyskutować z Tobą Weuek bo to nie ma końca. Zawsze chcesz mieć racje i zawsze będziesz cisnąć inne marki byle by nie Skodę Octavie która jest najlepsza.
Napiszę Ci tylko jedno. Zapewne jesteś na forum Skody i doskonale wiesz , że taka Octavia też ma dużo wad o których piszą użytkownicy ale zapewne nie dopuszczasz tych faktów. Wejdź na testy Skody i zobacz , że to auto też nie jest bez wad. A na necie są też ludzie co bardzo krytykują to auto bo nie ma aut idealnych. Każde ma sporo negatywnych komentarzy. Ty tego nie rozumiesz. Dla niektórych Octavia to budżetowy samochód i brzydki w środku tak jak dla Ciebie Focus.
W każdym razie życzę Ci bezawaryjnej eksploatacji bo Ty zapewne chciałbyś by mi skrzynia poszła i bym dodał tutaj post o tym a uwierz mi , że jak tak się stanie to napiszę i w tedy dopiero będzie święto dla Ciebie bo popsuł się Focus.
W każdym razie ja się już tutaj nie udzielam ani nie wchodzę czytać tego wątku jaka to cudowna jest skoda a jaki to syf Ford. Znudziło mi się to i przyznam , że mam ciekawsze zajęcia. A Ty weuek faktycznie na innych forach masz konta bo też sprawdzałem i też potrafisz zirytować użytkowników tym , że zawsze masz racje i nigdy nie może być inaczej. To nie jest dobra cecha charakteru.
Ja kończę ten temat definitywnie. 3 majcie się i dziękuje Wszystkim za pomoc , posty . Na pewno będę na to forum zaglądać bo z wszystkich na których byłem to okazało się " najmilsze " i najbardziej aktywne. Dziękuje !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.