Cytat:
|
Chciałem kiedyś zobaczyć jak mało można spalić i jadąc tempem tirowców i muskając pedał gazu delikatniej niż łechta... żony....wyszło mi coś ok. 9. Więc albo masz tam diesla, albo nie wiem co ...
|
7-8 litrów jadąc "za TIRami" ... wytrzymałem ~300km i wyszło mi 8,9 na całym zbiorniku przy tankowaniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
DA SIĘ !?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... tylko po co
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... więcej tego nie zrobię
w Mondeło MK4 z EcoBoost 2.0 246KM udało mi mi się zrobić na tankowaniu 7.03L/100km
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (też raz)
tyle że tam bez AWD i PowerShift ... no i mniejsze opory powietrza niż w Kudze