Temat: [Kuga 2013-2020] Ile palą wam autka ?
View Single Post
Stary 20-11-2018, 19:24   #412
Rob^
FCP member

Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Ile palą wam autka ?

Cytat:
Napisał ołowiany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałem kiedyś zobaczyć jak mało można spalić i jadąc tempem tirowców i muskając pedał gazu delikatniej niż łechta... żony....wyszło mi coś ok. 9. Więc albo masz tam diesla, albo nie wiem co ...
7-8 litrów jadąc "za TIRami" ... wytrzymałem ~300km i wyszło mi 8,9 na całym zbiorniku przy tankowaniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
DA SIĘ !? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... tylko po co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... więcej tego nie zrobię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
w Mondeło MK4 z EcoBoost 2.0 246KM udało mi mi się zrobić na tankowaniu 7.03L/100km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (też raz)
tyle że tam bez AWD i PowerShift ... no i mniejsze opory powietrza niż w Kudze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Było niesamowite Mondeo i zadziorna Kuga ST-Line jest Fiesta EcoBoost 1 liter !!! i Fordowa wyprawówka
Rob^ jest offline   Odpowiedź z Cytatem