Cytat:
|
1. Czy ma ktoś st line ze standardową tapicerką (nie tym miko sedu) - czy może zrobić zdjęcia foteli z przodu i boków drzwi?
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
2. Jak wygląda tył samochodu jak się zamawia hak holowniczy demontowalny - czy widać konstrukcję pod hak, jak jest on wypięty? Zastanawiam się czy jest sens dopłacać do haka elektrycznie wysuwanego
|
wcześniej nie zwróciłem na to uwagi ale przy haku "ręcznym" zamiast "wypasionego" dyfuzora dostajemy prostą zaślepkę haka
Cytat:
|
3. St line - jakiego koloru są standardowo relingi dachowe - pytam, gdyż można dokupić czarne za 750 zł.
|
a tu nie wiem bo nie mam relingów