Temat: [S-MAX 2015- ] Wiadomo coś na temat faceliftingu
View Single Post
Stary 21-11-2018, 21:12   #135
poLuz
ford::average

Model: S-MAX ST-Line
Silnik: 2.0 EcoBlue 190km AWD A8
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wiadomo coś na temat faceliftingu

Cytat:
Napisał gaiden Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. Czy ma ktoś st line ze standardową tapicerką (nie tym miko sedu) - czy może zrobić zdjęcia foteli z przodu i boków drzwi?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
2. Jak wygląda tył samochodu jak się zamawia hak holowniczy demontowalny - czy widać konstrukcję pod hak, jak jest on wypięty? Zastanawiam się czy jest sens dopłacać do haka elektrycznie wysuwanego
wcześniej nie zwróciłem na to uwagi ale przy haku "ręcznym" zamiast "wypasionego" dyfuzora dostajemy prostą zaślepkę haka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
3. St line - jakiego koloru są standardowo relingi dachowe - pytam, gdyż można dokupić czarne za 750 zł.
a tu nie wiem bo nie mam relingów
poLuz jest offline   Odpowiedź z Cytatem