Odp: Amerykanin 2.0 Ecobpoost zmiany i doposazenie
Dzięki za uwagi, macie całkowitą rację, to miała być alkantara, nie wiem co mi strzeliło do łba że napisałem welur.
Temat tapicerki próbowałem rozpoznać już od jakiegoś czasu. Najbardziej pasuje mi to połączenie alkantara ze skórą - i takie zamierzam wsadzić. Kostki powinny być identyczne. Dodatkową atrakcją może być podłączenie grzania tylnej kanapy.
Na niemieckim forum gdzieś przeczytałem że zderzaki pasują 1:1, tu na forum znalazłem że tylko ślizgi trzebaby zmienić. Oczywiście też się zastanawiałem czy nie zmienić nakładek progowych drzwi lub je polakierować. Zobaczę jak wyjdzie i zdam relacje, może wymyśle coś pośredniego.
Dzięki vtec za cynk o cenie klapy w ASO jeżeli rzeczywiście cena jest do 3k zł to oczywiście bardziej się opłaca kupić nową bo te używki pod kolor i tak trzeba polerować lub malować.
Tylne światła zapewne wyślę komuś do przerobienia, środkową blende zakupie podświetlaną bo aktualna wygląda na uszkodzoną, więc i tak czekałby mnie zakup.
O przednich reflektorach pomyśle, wiem że może być spora różnica.
Jeżeli chodzi o tylni zderzak od SPORTa to najbardziej obawiam się połączenia koncowek wydechu które są w SEL z tymi chromowanymi kwadratowymi nakładkami. Czy to się w ogóle zepnie bez większych przeróbek 😉
|