Cytat:
Witam,
Jako, że niedługo odbiorę swojego Ecoboosta mam pytanie odnośnie tuningu i oprogramowania. Słyszałem, że nowe komputery dokładnie logują stan docierania silnika i inne parametry pracy. Chodzi o to, że jestem zwolennikiem docierania na ostro i nie mam ochoty zamulać przez pierwsze 5 tyś tylko dać się silnikowi porządnie dotrzeć. Pytanie czy to taka jazda i obroty silnika mogą się zapisać w pamięci i Ford na ich podstawie może odstąpić kiedyś od gwarancji na silnik tłumacząc, że silnik został źle dotarty? A żeby było bardziej w temacie rozumiem, że chipa można robić od razu? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Napiszę CI jak to u nas bywało z Focusami RSami...najmocniej zawsze wychodziły te docierane na ostro.
Jakby co to robimy najnowsze 1.0EB
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.