Cytat:
Niższego komfortu też oczywiście nie odczuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wzruszyła mnie twoja historia.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
To nie chodzi tylko o głupie 0,1-0,5 s, a ogólnie o dynamikę, gorszą elastyczność, znacznie większą mękę przy dochodzeniu do wyższych prędkości czy do v.max......całokształt jest gorszy, bo do tego dochodzi gorszy komfort, wyższe spalanie, szybsze zużycie hamulców i zawieszenia, onanizować się można jedynie wyglądem, fele 18" z oponami 235 w aucie o mocy 150-180 KM do niczego nie są potrzebne poza szpanowaniem wyglądem, ale każdy se robi co chce.....mam to w dupie...., sygnalizuję jedynie problem dla naśladowców.....
Kompromisem dobrym w tym aucie są 215/50R17 i to jest absolutnie sensowny max....
|
Urzekło mnie to co napisales
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ile razy bede jechal Vmax ? ile razy ruszam od 0-100km/h w miescie ? Jaka jest ogromna rożnica w spalaniu ? Gdybym patrzyl na spalanie bym nie bral Ecoboosta 182KM w benie tylko diesla 120 i tyle ? Twoje argumenty poprostu do mnie nie przemawiaja chociaz sa racjonalne. Chodzi o to ze nie wszyscy sa tacy jak Ty eko oszczedni ludzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam
Bump:
Cytat:
Strasznie na siłę próbujesz wcisnąć swoje zdanie, mimo że gość Ci już któryś raz pisze, że jemu wady z tytułu posiadania felg 18" nie przeszkadzają. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Dzieki widze ze chociaż ktos mnie rozumie i wie ze nie tylko w aucie liczy sie spalanie i komfort, frajda z jazdy na 18 w zakretach robi swoje.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Te światła działają zajebiście testowałem w nocy z kumplem. Przykładem jest to ze mam długie światła jadąc za nim, które oświetlają pobocze jemu i mi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W momencie kiedy nadjeżdża auto z naprzeciwka, światła automatycznie obniżają się z lewej strony a na aucie przede mną widać taki czarny kwadrat zapobiegający oślepianiu auta poprzedzającego. Może nie są to tanie lampy ale jest to element w tym samochodzie, który robi na mnie największe wrażenie.