Temat: Zakup ST220
View Single Post
Stary 26-11-2018, 22:42   #9
kopson
ford::advanced

Imię: Tomasz
Model: Focus Mk3, Skoda Karoq, Opel Astra V
Silnik: 1.6 EB 150>182KM, 1.5 TSI 150KM, 1.4T 150KM
Rocznik: 2014,2022,2019
Domyślnie Odp: Zakup ST220

Cytat:
Napisał Juzek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolejne herezje przepisane od fahofcuf z auto świata :-)

Jak chcesz polatać to przełączasz na Pb.... w czym problem?

Nastukane na szklanym ekranie
Nic nie przepisywałem, wskazałem tylko (a to różnica) na ten artykuł jako pomocny.
Czy w swoim aucie też masz LPG? Jeśli ktoś kupuje samochód z LPG to nie po to, żeby jeździć na benzynie.
A może kupiłbyś któreś z aut podanych w tych ogłoszeniach przez kolegę @Wojtek , skoro nie ma dla ciebie problemu z korozją, sprzęgłem, dwumasą katalizatorami itp? Ale co tam, przecież to nie Ty kupujesz, więc nie Twoje koszty potem będą ...
Opinia, że "Ten drugi wygląda nawet spoko" to żadna opinia. Podobnie jak to: " Jeśli w silniku nic nie stuka/puka a właściciel zmieniał olej regularnie to nie ma prawa nic się stać". W starym aucie z przebiegiem rzędu 300 tys.km nie ma prawa nic się stać??? Naprawdę tak sądzisz? Takie i podobne dyrdymały w co drugim ogłoszeniu można przeczytać, że auto nie wymaga wkładu finansowego. Chyba tylko naiwni w to wierzą.
Ja kolegi @Wojtek nie zniechęcam do zakupu takiego auta. I tak zrobi, co zechce. Radzę mu natomiast ostrożność, bo taki budżet jaki ma, to trochę mało, żeby kupić dobry egzemplarz Mondka w tej wersji.
Najlepszy komentarz napisał powyżej kolega @Rafał A.(antek)
kopson jest offline   Odpowiedź z Cytatem