Cytat:
|
Są 3 przeciez?. 2 prekaty przy kolektorach, i jeden na wspólnym odcinku już
|
Nie. Dwa prekaty a potem są dwa tłumiki środkowe. Zgodnie z normą emisji spalin, którą spełnia ST220 za każdym z katów ma być sonda diagnostyczna (nie mylić z regulacyjną), która sprawdza czy katalizator jest sprawny. ST220 posiada tylko cztery sondy, zatem są tylko dwa prekaty.
Bump:
Cytat:
|
Czy w swoim aucie też masz LPG? Jeśli ktoś kupuje samochód z LPG to nie po to, żeby jeździć na benzynie.
|
Napisałeś, że po co Ci LPG, skoro chcesz upalać do 200 (km/h).... odpisałem Ci, że w każdym momencie można przełączyć na Pb i bawić się osiągami auta.
Bump:
Cytat:
|
A może kupiłbyś któreś z aut podanych w tych ogłoszeniach przez kolegę @Wojtek , skoro nie ma dla ciebie problemu z korozją, sprzęgłem, dwumasą katalizatorami itp? Ale co tam, przecież to nie Ty kupujesz, więc nie Twoje koszty potem będą ...
|
Mam sentiment do tego konkretnego modelu, więc tak - kupiłbym, jeśli miałbym taki wolny budżet i te auta byłyby tego warte.
Bump:
Cytat:
|
W starym aucie z przebiegiem rzędu 300 tys.km nie ma prawa nic się stać??? Naprawdę tak sądzisz? Takie i podobne dyrdymały w co drugim ogłoszeniu można przeczytać, że auto nie wymaga wkładu finansowego. Chyba tylko naiwni w to wierzą.
|
Swoje ST220 sprzedałem z przebiegiem 320 tys km, gdzie kupujący był pełen podziwu dla sprawności jednostki i jak ten egzemplarz się odpychał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Muszę tu tylko zaznaczyć, że auto było zadbane (wszystkie element eksploatacyjne wymieniane na czas lub po zauważeniu ich niesprawności) więc nie szczędziłem grosza na niego.
No chyba, że hołdujesz zasadzie, że 'auto jest od jeżdżenia, a każdy litr paliwa wlany do zbiornika to inwestycja'
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no to sorry, ale nie pogadamy - ja swoje auta szanuję i wymieniam wszystko na czas
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.