Temat: [Fusion - Mondeo USA] dołożenie czujników PDC
View Single Post
Stary 27-11-2018, 21:30   #131
Miko0
ford::beginner

Imię: Ad
Model: Mondek
Silnik: 1.6
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: dołożenie czujników PDC

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jaka komenda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?

BTW
kilka dni temu był u mnie kolega któremu w jakimś garaży wynajętym na godziny w Wawie zmieniano S1 na S2 . Pacjent przeżył i ma się dobrze ale nie miał tych opcji z czujnikami . No ale dało się uruchomić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chodziło o to że programowanie przyjęte Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Widzisz żebym wcześniej pomyślał to bym Ci powiedział jak mi programowałeś kompa w Bydgoszczy to i to byś mi odpaliłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W weekend przez nadkola odpiąłem czujniki zewnętrzne i programowałem na 8, o dziwo wywaliło w końcu błąd czujników. Nie pamiętam dokładnie treści ale było napisane że czujnik przedni prawy zewnętrzny i lewy zewnętrzny- obwód otwarty lub zwarty do masy. Z tego wychodzi że chyba coś nie gra z instalacją?
BTW jak jest mocowany zderzak w ślizgu błotnika- jest tam jakaś śruba czy coś bo szarpałem ale nie chciało wyskoczyć.
Miko0 jest offline   Odpowiedź z Cytatem