Cytat:
Tak. Mam Isudara, ale chyba znalazłem przyczynę, bo powinienem kupić fakra męskie, a kupiłem żeński i dlatego to mogło trzeszczeć, dam znać jak podłączę. I może wiecie od czego jest biały i czarny, bo dzwoniłem do gościa w sklepie i on mi powiedział, że wystarczy 1x fakra, bo wtyk biały to antena FM, a czarny to jakiś moduł telefonu. I nie wiem czy kupić podwójny czy jeden, mogę podwójny, najwyżej jednego nie podłączę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dostałem aktualizację jakąś do radia fm od producenta: MTCE_GS_V2.94. Jak to zainstalowac?
|
Aktualizacja update.zip umieść na sformatowanym pendrive, podepnij pendrive wejdź do ustawień i tam będziesz miał uktualizacja systemu kliknij na to a reszta sama już się zrobi. To samo możesz wykonać poprzez SD kartę sformatuj ja. wrzuć plik i włóż do SD GPS Wejścia
Bump: Witam mam pytanie do tych którzy posiadają radio ISUDAR i mają DVR kamerę czy wasze kamery same z automatu zaczynają nagrywać? czy jak ja za każdym razem muszę uruchomić nagrywanie.