Wiadomo, że się nie usłyszy daleko od auta. To dla kogoś, kto ma swój garaż i może tam siedzieć obok i pracować lub używając czegoś, czego nie trzeba dodatkowo kupować. Ja bym tu użył w bliskiej odległości krótkofalówek z nadawaniem po wykryciu dźwięku a jak dalej, to zostawiłbym hotspota w aucie i monitor dziecka na wifi z mikrofonem, podczerwienią itp. (działa przez Internet, więc mogę z innego kraju patrzyć, co się w domu dzieje - taka IP camera z dodatkowymi bajerami). Kamerka reaguje na dźwięk oraz ruch i wysyła powiadomienie do telefonu. Takie rzeczy walają się w domu, więc mógłbym użyć bez dodatkowych kosztów. Nawet wtedy możnaby podejrzeć miernik cęgowy (IR daje radę)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Choć mój bezczelnie wygasza ekran po kilku minutach (może da się wyłączyć w ustawieniach, ale jeszcze nie szukałem). Wszystko siedziałoby sobie pod zamkniętą maską
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bezpieczniki to taka łopatologia, na jaką mnie stać, bo sam elektrycznych ani tym bardziej elektronicznych kombinacji raczej bym się nie podjął. A wsadzić słaby bezpiecznik, jako tester, to mogę. Tylko szukać winowajcy pojedynczo lub poświęcać godzinę na wymianę bezpieczników, to inna bajka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Można np. po 10 dziennie, w ramach kompromisu, a koszt 10x 1A bezpieczników to 2-3 złote, nie 150 za system z kartą SIM - niewątlpiwie lepszy, ale wymagający wiedzy, sprawnych rączek i dodatkowych pieniędzy (dla mnie z 50-60 zł, bo resztę mam).