Temat: [Focus 2018- ] Jakie felgi/opony
View Single Post
Stary 30-11-2018, 18:07   #27
Redziu
ford::beginner

Imię: Dawid
Model: MK 4
Silnik: 1.5 EB 182KM
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wybór opon na zime..

ŁukaszD własnie zamowilem klebery zobaczymy jak sie beda sprawowały. Jak bede czul ze to nie jest to poprostu w nastepnym sezonie kupie jakies opony z klasy premium Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał premko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hej,

Miałem podobny dylemat i ja postawiłem na taki zestaw:
opony: Continental ContiWinterContact TS850 205/55R16 91 H Cena: 1436 zł za kpl.
czujniki: 400 zł - 4 sztuki
oryginalne felgi stalowe FORD 16 cali - 550 zł
Montaż opon, czujników, wyważanie - 120 zł
nakrętki około 100 zł
Całość zamyka się kwotą około 2600 zł
Czujniki nie wymagają programowania zewnętrznym urządzeniem, dodaje się je z pozycji komputera pokładowego. Oprogramowanie pozwala na dodanie maksymalnie 8 czujników (2 kpl. kół)
To jest bardzo rozsadne nie powiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zawsze zostaje CI komplet gotowych zimowek ! Pyk Pyk pol h i masz zmienione kola lato/zima Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Musze przyzac Ci ze ja bym nie mogl jednak patrzec na focusa bez tych 18 :/ No jakos sie przywiazalem do tego widoku i poprostu zakladam laczki 18 zimowki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Redziu jest offline   Odpowiedź z Cytatem