View Single Post
Stary 30-11-2018, 18:15   #470
Redziu
ford::beginner

Imię: Dawid
Model: MK 4
Silnik: 1.5 EB 182KM
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Nowy Focus 2018 - wyciek zdjęć przed premierą

Cytat:
Napisał Dervorin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja wziąłem na standardowych 17 bo mi się od razu spodobały jak je tylko zobaczyłem na żywo (szkoda tylko że nie są ciemniejsze). Żałuję, że nie widziałem 18 na żywo bo w katalogu jakoś do mnie nie przemawiały. Teraz jak już czekam prawie 3 miesiące na odbiór to te felgi nie dają mi spokoju, bo coraz bardziej mi się podobają. Zwłaszcza, że chciałem wsiąść dynamiczne światła, a te są tylko w pakiecie (notabene strasznie irytują mnie takie wykluczenia w cenniku) więc zadowoliłem się statycznymi.
Macie jakieś opinie o adaptacyjnym zawieszeniu? Nigdy nie miałem z tym do czynienia ale wziąłem w ciemno bo jak szaleć to na całegoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Własnie to jest mega słabe ze nie mozesz wziąc samych swiateł adaptacyjnych bez pakietu z alusami. Niemniej jednak alusy mi sie mega podobaly a swiatla sa piekne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 7000 zł to duzo i nie duzo jak za taki pakiet. Mogli zrobic alusy 2600(bo tyle kosztuja) i pakiet swiateł z tymi systemami za 5400 i by tez bylo fajnie. Niestety nie mam zawieszenia adaptacyjnego, pomyslalem ze jak ktos bedzie chcial kupic auto po 3 latach to adaptacyjne zawieszenie moze byc drogie w wymianie i eksploatacji i auto moze sie gorzej sprzedawac. To moje subiektywne zdanie i oczywiscie moze byc zupełnie inaczej. Na filmikach wyglada to tak ze ma sens, ale to filmiki a zycie to inna bajka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Redziu jest offline   Odpowiedź z Cytatem