Cytat:
Ja wziąłem na standardowych 17 bo mi się od razu spodobały jak je tylko zobaczyłem na żywo (szkoda tylko że nie są ciemniejsze). Żałuję, że nie widziałem 18 na żywo bo w katalogu jakoś do mnie nie przemawiały. Teraz jak już czekam prawie 3 miesiące na odbiór to te felgi nie dają mi spokoju, bo coraz bardziej mi się podobają. Zwłaszcza, że chciałem wsiąść dynamiczne światła, a te są tylko w pakiecie (notabene strasznie irytują mnie takie wykluczenia w cenniku) więc zadowoliłem się statycznymi.
Macie jakieś opinie o adaptacyjnym zawieszeniu? Nigdy nie miałem z tym do czynienia ale wziąłem w ciemno bo jak szaleć to na całego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Własnie to jest mega słabe ze nie mozesz wziąc samych swiateł adaptacyjnych bez pakietu z alusami. Niemniej jednak alusy mi sie mega podobaly a swiatla sa piekne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 7000 zł to duzo i nie duzo jak za taki pakiet. Mogli zrobic alusy 2600(bo tyle kosztuja) i pakiet swiateł z tymi systemami za 5400 i by tez bylo fajnie. Niestety nie mam zawieszenia adaptacyjnego, pomyslalem ze jak ktos bedzie chcial kupic auto po 3 latach to adaptacyjne zawieszenie moze byc drogie w wymianie i eksploatacji i auto moze sie gorzej sprzedawac. To moje subiektywne zdanie i oczywiscie moze byc zupełnie inaczej. Na filmikach wyglada to tak ze ma sens, ale to filmiki a zycie to inna bajka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.