Temat: [Fiesta 2017- ] Nowa fiesta, jaka jest?
View Single Post
Stary 04-12-2018, 21:31   #286
Kubsi1
ford::amateur

Imię: Jakub
Model: Fiesta
Silnik: 1.0
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Nowa fiesta, jaka jest?

Cytat:
Napisał wowo213 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dokładnie brzęczenie z okolic klapy to ramka rejestracji,trzeba kupić podkładkę (na stronie ford sklep jest dostępna za 20 zl chyba ) i dodatkowo to tam dociąć i podkleić

Co do zamykania drzwi zamykają się one lekko nie trzeba przykładać do tego żadnej większej siły.Jeśli ktoś musi się siłować,żeby je zamknąć to raczej powinien wybrać się do serwisu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ale ubyło go od dnia wyjazdu z salonu ,czy teraz otworzyłeś maskę i zauważyłeś,że jest poniżej minimum ?.Bo u mnie od nowości było wlane poniżej minimum w domu dolałem i nie zauważyłem,żeby go ubywało od tego czasu
Nie wiem jaki poziom był podczas wyjazdu z salonu, w okolicach 4k km uzupełniłem do max bo było prawie min, dzisiaj przy 8k km miałem absolutne minimum i trzeba było ponownie uzupełnić.

Byłem u znajomego mechanika - robione było badanie CO2, wycieków nigdzie nie widać. Mocno kopci na biało gdy jest zimny (prawie nic nie widać przez tylną szybę), jak się nagrzeje wszystko jest ok. Wstępnie wskazał, że może to być chłodnica egr, ciekawe co powiedzą w aso..
Kubsi1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem